Istvan Kovacs Ion Craciunescu qatar 2022 CM 2022

„Să mă ierte Dumnezeu!” Un fost arbitru român nu înțelege motivul pentru care Istvan Kovacs nu primește un meci la centru

Istvan Kovacs a fost delegat la patru meciuri ca al patrulea oficial la Campionatul Mondial din Qatar, 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:13
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:10

Fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu, a vorbit despre Istvan Kovacs și a evidențiat faptul că nu înțelege motivul pentru care cei de la FIFA nu-i oferă o partidă la centru, ci îl lasă doar ca al patrulea oficial.


„Eu cred că merita mai mult. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri. 

Mi se pare mult prea mult să fie de patru ori al patrulea. Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu, pur și simplu nu înțeleg!”, a specificat Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

Istvan Kovacs, arbitru de rezervă și la Spania - Germania

Istvan Kovacs va face parte din brigada centralului olandez Danny Makkelie, care va fi ajutat la cele două linii de conaționalii Hessel Steegstra și Jan De Vries.

Pentru arbitrul din Carei este deja al patrulea meci la care e delegat la Cupa Mondială, după Qatar - Ecuador 0-2, Uruguay - Coreea de Sud 0-0 și Argentina - Mexic, meci care se va juca sâmbătă, de la ora 21:00. Până acum, Kovacs a îndeplinit exclusiv rolul de arbitru de rezervă.

Duelul dintre Spania și Germania se anunță unul de foc, mai ales că nemții au pierdut în primul meci din grupă, 1-2 contra Japoniei, iar acum sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse la calificare.

De partea cealaltă, ibericii au spulberat în primul meci din grupă Costa Rica, scor 7-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!