Luis Enrique ferran torres Spania CM 2022

VIDEO „Dacă face asta îl schimb imediat, nu va mai călca pe vreun teren!” Luis Enrique l-a 'avertizat' pe Ferran Torres, care se iubește cu fiica lui 

Luis Enrique (52 ani) este „selecționerul momentului” pe rețelele de socializare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 13:01
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 13:04

Selecționerul Spaniei este extrem de activ pe rețelele de socializare de când a început Campionatul Mondial. Luis Enrique și-a făcut cont de Instagram înainte de startul turneului din Qatar, iar după primul meci a început să facă transmisii în direct pe Twitch, acolo unde vorbește în fiecare seară, după cum a anunțat chiar el. 

Luis Enrique postează constant din Qatar, chiar și fotografii în care apare fără tricou, spre 'deliciul' fanilor. În stream-urile sale, multe dintre întrebările fanilor au legătură cu Ferran Torres, atacantul naționalei și al Barcelonei, cel care se iubește cu Sira Martinez, fiica sa cea mare. 

Răspuns genial al lui Luis Enrique atunci când a fost întrebat despre Ferran Torres

Unul dintre fani l-a întrebat cum va reacționa în cazul în care Ferran Torres va înscrie într-un meci și va sărbători punându-și mingea sub tricou și ducându-și degetul mare la gură, așa cum fac jucătorii când anunță că iubitele sunt însărcinate. Răspunsul lui Luis Enrique a devenit rapid viral. 

„L-aș înlocui exact în momentul ăla și l-aș trimite în tribune, iar apoi nu va mai călca pe vreun teren vreodată”, a spus Luis Enrique. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!