James Maddison Anglia Argentina CM 2022 Lionel Messi CM 2022

Un internațional englez, plecăciune în fața lui Messi: "Nu credeam că mai pot urmări Mondialul după eliminare, dar e uimitor!"

James Maddison (26 de ani), fotbalistul lui Leicester și al naționalei Angliei, și-a exprimat admirația față de Lionel Messi după meciul Argentina - Croația 3-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 16:45
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 16:46

Messi a marcat un gol din penalty și a oferit o pasă decisivă după o acțiune individuală de toată frumusețea, iar la final a fost desemnat omul meciului.

James Maddison, plecăciune în fața lui Messi

Maddison, care a fost alături de Anglia în Qatar până în faza sferturilor, când echipa sa a fost eliminată de Franța (1-2), spune că se gândea că i-ar fi greu să urmărească alte meciuri de la Mondial, însă pentru Messi a făcut o excepție.

"Nu eram sigur dacă voi mai pute urmări meciurile rămase la Cupa Mondială după ce am fost eliminați... dar cum să ratezi oportunitatea de a-l vedea pe Messi, care poate juca la acest nivel chiar și la 35 de ani? Sincer, e uimitor!", a scris Maddison, pe Twitter.

James Maddison nu a prins niciun minut la CM 2022. A fost accidentat la primele două meciuri din grupă, iar la duelurile cu Țara Galilor (3-0), Senegal (3-0) și Franța (1-2) a rămas rezervă.

Lionel Messi a stabilit borne istorice după meciul cu Croația

  • Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Argentinei la Cupa Mondială (11 goluri), depășind recordul lui Gabriel Batistuta
  • Messi a egalat recordul lui Diego Maradona pentru cele mai multe pase decisive reușite de un argentinian la Cupa Mondială (8)
  • Messi a fost implicat până acum în 19 goluri la edițiile Cupei Mondiale (11 reușite și 8 assist-uri). Doar trei jucători au mai izbutit acest lucru, potrivit Opta: Miroslav Klose, Ronaldo și Gerd Muller.
  • Din 1966, de când există date disponibile, Messi este primul jucător care reușește să marcheze, dar și să ofere pasă decisivă în patru meciuri diferite de la Cupa Mondială.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!