Prins în ghearele depresiei după eliminarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale 

Marquinhos brazilia cupa mondiala Cupa Mondiala Marquinhos depresie Paris Saint-Germain CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 14:28
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 15:05
Brazilia a dezamăgit din nou la Cupa Mondială, la ediția din Qatar fiind eliminată în sferturile de finală de Croația, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

Căpitan al lui PSG, fundașul central Marquinhos a avut puterea să vorbească despre starea în care a intrat după ce Brazilia a ratat pătrunderea în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. 

Stoperul de la PSG a scos în evidență cu franchețe câteva elemente ale depresiei care l-a cuprins după ce așteptările erau foarte mari din partea unei întregi țări pentru câștigarea Cupei Mondiale.

Brazilianul care a intrat în depresie

De altfel, selecționerul Tite, care a demisionat din fruntea Selecao, a trăit niște momente groaznice pe stradă, unde a fost victima unui jaf. 

Revenit la PSG, formație care a pierdut ieri în Ligue 1, Marquinhos a stat de vorbă cu RMC Sport. 

"Viața noastră de fotbalist este așa... sunt multe emoții, bune și rele. Am început la vârsta de opt ani ani și știu cum funcționează. Experiența îți oferă și mai multă inteligență pentru a gestiona momentele. 

A fost greu... Pierderea unui Mondial așa, a fost foarte greu. Două zile, trei zile, șase zile.. Dar după aceea, cu familia, cu timpul, cu munca, a trecut. Azi, mă simt din ce în ce mai bine”, a povestit Marquinhos, potrivit RMC Sport. 

Francezii au dezvăluit starea lui Marquinhos din finalul lui 2022

Cel mai afectat jucător din naționala Braziliei a fost Marquinhos, cel care a ratat ultima lovitură de departajare din partida cu reprezentativa Croației. 

Fundașul și căpitanul lui Paris Saint-Germain a fost "trist și foarte abătut", scria RMC Sport, în urmă cu șase zile. De asemenea, Carol Cabrino, soția sa, a spus că stoperul "nu mai voia să facă nimic" după eliminarea din competiției. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!