Nu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo! Jose Mourinho îl vede pe altul cel mai mare: „Cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut!”

Jose Mourinho Cristiano Ronaldo Lionel Messi Ronaldo Luiz Nazario de Lima Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 11:30
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 11:32

Jose Mourinho are un favorit clar în lupta pentru cel mai bun fotbalist din istorie. 

Epoca în care Lionel Messi (35 ani) și Cristiano Ronaldo (37 ani) au dominat fotbalul mondial s-a încheiat. Superstarul portughez a semnat cu Al-Nassr un contract valabil două sezoane și jumătate, în urma căruia va câștiga 500 de milioane de euro, în timp ce campionul mondial cu Argentina nu și-a prelungit încă angajamentul cu PSG și este asociat cu un transfer în MLS.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, preferatul lui Jose Mourinho

Jose Mourinho (59 ani) a avut șansa să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid timp de trei sezoane, reușind să câștige împreună campionatul, Cupa și Supercupa Spaniei. Cu toate acestea, tehnicianul Romei nu-l consideră pe compatriotul său cel mai bun fotbalist din istorie, și nici pe rivalul său Lionel Messi, ci pe Ronaldo Luis Nazario de Lima (46 ani). 

Jose Mourinho l-a văzut la treabă pe „Il Fenomeno” la FC Barceloena, la sfârșitul anilor '90, când a fost translatorul, apoi secundul lui Bobby Robson. 

„Ronaldo, 'Fenomenul'. Cristiano și Messi au avut cariere mai lungi, au fost în top zilnic timp de 15 ani. Totuși, dacă vorbim strict de talent și aptitudini, nimeni nu-l întrece pe Ronaldo Nazario.

Când eram la Barcelona, alături de Bobby Robson, am realizat că e cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut vreodată. Accidentările i-au ruinat cariera, una care putea să fie cu atât mai incredibilă, dar talentul pe care un copil de 19 ani îl avea era fantastic”, a spus Jose Mourinho, conform SportBible.

Momente magice marca R9

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!