Christophe Galtier, un car de nervi după Lens - PSG 3-1: „O dezorganizare fără precedent! Am fost rupți în două!”

PSG Christophe Galtier lens - psg Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 10:17
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 10:24

PSG a început prost 2023. Parizienii au fost învinși de Lens, 1-3, în runda a 17-a din Ligue 1.

În prima zi din 2023 PSG a suferit întâia înfrângere din campionat. Fără Lionel Messi (35 ani) și Neymar (30 ani), dar cu Kylian Mbappe (24 ani) pe teren, parizienii au pierdut cu Lens, 1-3, în runda a 17-a din Ligue 1.

Antrenorul lui PSG, nemulțumit de cum au evoluat jucătorii săi cu Lens

La finalul partidei, Christophe Galtier (56 ani) s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi. Antrenorul campioanei Franței a precizat că elevii săi au interpretat o partitură greșită care i-a dat ocazia lui Lens să se impună pe teren propriu,

„Sunt foarte supărat. A fost dezorganizare fără precedent, cel puțin de când pregătesc eu această echipă. Am fost efectiv rupți în două pe teren. Trebuie să jucăm fix opus față de cum am jucat azi.

Mingea trebuia să circule mai rapid și să ajungă în spatele mijlocașilor de la Lens, pentru a ne putea dezvolta atacurile. Din păcate, am greșit prea multe pase. Nu mi-am recunoscut echipa azi. Ne-a lipsit coeziunea. Nu știu de ce, dar voi discuta cu jucătorii despre această situație, să vedem cum o putem îndrepta”, a spus Galtier la finalul partidei, conform RMC Sport.

În ciuda acestei înfrângeri, PSG rămâne lider în campionat. Gruparea de pe Parc des Princes a acumulat 44 de puncte după 17 etape și are un avans de 4 puncte față de Lens și 11 puncte față de Olympique de Marseille, care are un meci mai puțin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!