Neymar Brazilia Brazilia - Serbia CM 2022

GALERIE FOTO Panică în lotul Braziliei?! Neymar, surprins plângând după ce a ieșit accidentat

Neymar (30 de ani) a fost înlocuit în minutul 79 al meciului Brazilia - Serbia (2-0) cu Antony, tânărul jucător de la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 23:11
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 23:11

Brazilianul de la PSG a rămas prăbușit pe gazon preț de mai multe secunde, după care a primit îngrijiri medicale la glezna stângă. Tite a decis să nu riște și l-a schimbat pe decarul sud-american pe finalul partidei.

Neymar, surprins plângând după ce a ieșit accidentat!

Pe banca de rezerve, Neymar a putut fi surprins plângând, semn că, probabil, accidentarea ar putea fi destul de gravă. Paqueta și Vinicius au fost printre jucătorii care l-au consolat pe decarul Braziliei.

După victoria cu Serbia, scor 2-0, Brazilia a urcat pe primul loc în Grupa G, cu trei puncte, la egalitate cu Elveția, dar cu un golaveraj mai bun.

În următoarea partidă, Brazilia se va duela chiar cu Elveția, iar o victorie ar fi echivalentul calificării în faza următoare a competiției. În ultima rundă, sud-americanii vor întâlni Camerunul.

75 de goluri a marcat Neymar în 121 de meciuri pentru naționala Braziliei, în toate competițiile. Site-urile de specialitate îi oferă decarului de la PSG o cotă de piață de 75 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies