Cupa Mondiala din Qatar OnlyFans CM 2022

GALERIE FOTO O vedetă OnlyFans, aspru criticată de internauți pentru ținutele purtate la Cupa Mondială din Qatar: cum a apărut pe stadion

Astrid Wett, o vedetă OnlyFans, a fost aspru criticată de internauți pentru ținutele purtate la Cupa Mondială din Qatar. Mai mult, aceștia i-ar fi spus că "riscă să fie executată" pentru modul sumar în care s-a îmbrăcat.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:33
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:26

Astrid Wett a zburat spre Qatar pentru a-și susține echipa preferată -Anglia- în turneul  mondial, însă fotografiile urcate pe rețelele sociale au iscat un val de reacții negative din partea fanilor.

Aceștia i-ar fi spus că "riscă să fie executată" din cauza ținutelor sumare cu care a apărut pe stadion, formate din pantaloni și fustițe scurte sau sutien. Criticile vin pe fondul regulilor stricte din Qatar privind modestia femeilor.

"Acoperă-te, respectă cultura și regulile altei țări", "Astrid, aici e Qatar, nu Anglia", "Niciun respect pentru cultură", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la fotografiile tinerei.

În ciuda acestui lucru, Astrid Wett nu a încetat să îmbrace cele mai îndrăznețe ținute și chiar și-a arătat sprijinul pentru echipa Angliei printr-o fotografie în care purta un tricou cu steagul echipei și o pereche de bikini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!