Brazilia Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Mihai Stoica Neymar CM 2022

Neymar, ironizat după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial: „N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri!”

Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile Campionatului Mondial, la loviturile de departajare, 2-4, după ce scorul a fost 1-1 în cele 120 de minute.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 21:10
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 22:32

Brazilia a fost eliminată de către Croația în sferturile Campionatului Mondial. Cu toate că au dominat jocul, sud-americanii au deschis scorul abia în minutul 105+2, când Neymar (30 ani) a străpuns apărarea adversă și l-a driblat pe Dominik Livakovic (27 ani). Însă elevii lui Zlatko Dalic (56 ani) aveau să lovească la primul șut expediat, prin Bruno Petkovic (28 ani), în minutul 117. 

La loviturile de departajare Rodrygo (21 ani) și Marquinhos (28 ani) au ratat și au trimis-o pe Croația în semifinalele competiției. 

Mihai Stoica, dur cu Neymar după ce Brazilia a pierdut contra Croației

Mihai Stoica (57 ani) a observat că Neymar trebuia să fie ultimul executant al Braziliei. Iar managerul general al FCSB-ului a ținut să-l „taxeze” pe decarul lui Tite, chiar dacă a fost autorul golului înscris de sud-americani.

„N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri. Se pusese ultimul el, șugubăț mic. 

Nu e problemă, bate cu Chateauroux. 

Dacă-l lasă Mbappé”, a fost mesajul pe care Mihai Stoica l-a postat pe contul oficial de Facebook.

Tite și elevii săi, criticați pentru abordarea cu Croația

Văzând evoluția partidei, brazilienii susțin că Tite (61 ani), împreună cu elevii săi nu au știut să gestioneze partida. Publicația lance.com este de părere că sud-americanii nu au fost conștienți de cât de periculoși pot fi croații și că au făcut greșeala de a intra în jocul lor. 

„Toată lumea știa că va fi complicat, poate cu excepția echipei Braziliei, care a fost eliminată la penalty-uri de Croația și este exclusă de la Cupa Mondială din Qatar . Golul lui Neymar în prelungiri a fost salvarea care a acoperit o performanță mult sub Selecao, dar egalitatea a venit la finalul prelungirilor, ducând la un deznodământ pe care croații și l-au dorit de la început: penalty-uri. Echipa braziliană a jucat 120 de minute și nu a înțeles tot ce a cerut jocul”, au scris jurnaliștii de la lance.com. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!