lionel scaloni Argentina Claudio Tapia Cupa Mondiala CM 2022

"Ne-am spus da!". Anunțul Federației din Argentina, după triumful de la Cupa Mondială

Lionel Scaloni este selecționerul care i-a adus Argentinei prima Cupă Mondială după o pauză de 36 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:00
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 12:53

Preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, a anunţat că Lionel Scaloni va rămâne selecţionerul echipei naţionale, după triumful de la Cupa Mondială din Qatar, informează AFP.

Lionel Scaloni rămâne la naționala Argentinei

“Scaloni este antrenorul echipei naţionale a Argentinei. Suntem amândoi oameni de cuvânt, ne-am spus da. Nu am nicio îndoială că va continua”, a spus Tapia într-o conferinţă de presă în provincia San Juan, citat de News.ro.

Lionel Scaloni este selecţionerul Argentinei din 2018. Iniţial, el a fost antrenor interimar, succedându-i lui Jorge Sampaoli după eşecul de la CM din 2018, turneu la care argentinienii au fost eliminaţi în optimile de finală. 

Atunci, numirea lui Scaloni a fost una controversată. “99 la sută din oameni gândeau că am greşit sau că suntem nebuni. Însă această echipă a adus fericire oamenilor”, a precizat Tapia.

Scaloni îl așteaptă pe Messi și la Mondialul din 2026

Dirijorul Argentinei a vorbit despre Lionel Messi, evidențiind faptul că speră ca finala de la Doha să nu fi fost ultimul meci al starului în tricoul formației Albiceleste.

„Să-l ai (n.r. pe Messi) este lux, să sperăm că nu a fost ultima sa Cupă Mondială. Numărul 10 va trebui să fie la el până când decide contrariul. Dacă nu va continua, atunci vom vedea, dar hai să ținem speranța în viață”, a spus Lionel Scaloni pentru Telenoche

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!