kylian mbappe Campionatul Mondial Qatar 2022 Federatia Franceza de Fotbal Franta CM 2022

Controversă la nivel internațional în cazul lui Mbappe. Amenda pe care trebuie să o plătească Federația Franceză din cauza lui

Franța este prima națională calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:27
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:48

După victoriile cu Australia și Danemarca, formația antrenată de Didier Deschamps și-a asigurat biletul pentru fazele eliminatorii ale turneului final.

Kylian Mbappe a fost desemnat de fiecare dată omul meciului, iar în jurul starului francez s-a iscat o adevărată controversă, din cauza faptului că fotbalistul nu a oferit declarații la finalul partidelor. 

Publicația Marca dezvăluie că ar putea exista o înțelegere între jucător și Federația Franceză de Fotbal pentru ca Kylian Mbappe să nu ofere declarații, urmând ca amenzile pe care le vor primi din partea FIFA să fie suportate de ambele părți.

Motivul pentru care Kylian Mbappe nu vorbește cu presa

Potrivit aceleiași surse, motivul pentru care starul francez refuză să discute cu media are legătură cu viitorul său, dorindu-și să evite întrebările incomode din partea presei. 

Kylian Mbappe știe că tot ce ar afirma va fi analizat la sânge în presa internațională, iar focusul său își dorește să fie pe echipa națională. 

Ce a declarat Didier Deschampes la finalul partidei cu Danemarca

Selecționerul Franței a avut la finalul partidei o descriere interesantă pentru Kylian Mbappe. Selecționerul i-a creionat un portret un tușe calde atacantului de la PSG și l-a comparat cu N'Golo Kante. 

"Mbappé este un lider: nu vorbește mult, dar e ca o locomotivă cu abur pe teren. Nu contează că nu vorbește. Kanté nu a vorbit prea mult în 2018 și a fost magician", a declarat Didier Deschamps, potrivit L'Equipe. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!