Spania

Aguero se retrage din fotbal, din cauza problemelor de sănătate! Când își va anunța oficial decizia

Sergio Aguero (33 de ani) a luat decizia de a se retrage din cauza problemelor sale de sănătate. Atacantul Barcelonei ar urma să-și anunțe oficial decizia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 13:59
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 19:10

Totul vine după ce Aguero a fost diagnosticat aritmie cardiacă. Medicii i-au transmis că trebuie să stea „pe tușă” o lungă perioadă de timp, aproape nouă luni, timp în care să își monitorizeze starea de sănătate.

Sergio Aguero a decis să se retragă

La 33 de ani, se pare că Aguero nu vrea să riște și a decis să-și încheie cariera, decizia urmând a fi anunțată în cursul zilei de miercuri, scriu cei de la Marca.

Atacantul argentinian care a scris istorie pentru Manchester City a ajuns la Barcelona în această vară, liber de contract. Problemele medicale nu i-au permis însă să joace prea mult, jucând doar 165 de minute pentru Barcelona, marcând un gol. În ultimul meci jucat, cu Alaves, Aguero s-a prebușit.

Recent, Samir Nasri, fostul său coleg de la Manchester City, a dezvăluit că Aguero a luat decizia de a se retrage.

”Kun mi-a transmis acum un mesaj și, din păcate, mi-a confirmat că trebuie să se retragă. Sunt foarte trist. A fost un fotbalist extraordinar, cunoscut în toată lumea, dar și un băiat extraordinar”, a spus Samir Nasri, potrivit AS.com.

Modifică setările cookies