Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

Lionel Messi, în al nouălea cer după victoria Argentinei cu Mexic, 2-0! Discursul superstarului 

Victoria Argentinei în fața Mexicului, 2-0, l-a făcut pe Lionel Messi să-și recapete încrederea. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 23:40
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 23:41

Argentina a câștigat primul meci la Campionatul Mondial din Qatar. „Pumele” au învins-o pe Mexic, 2-0, grație golurilor marcate de Lionel Messi (35 ani) și Enzo Fernandez (21 ani), în minutele 64 și 87. Sudamericanii aveau neapărat nevoie de un succes, după pasul greșit din prima rundă, 1-2 cu Arabia Saudită. 

Lionel Messi, încrezător după victoria Argentinei cu Mexic, 2-0

La finalul partidei, Lionel Messi a specificat importanța acestui duel și a subliniat că Argentina a trecut în avantaj abia când a calmat jocul. 

„A fost un meci greu, Mexic are un antrenor grozav. Când ne-am liniștit, în repriza a doua, au început să ne iasă lucrurile. Trebuia să câștigăm și ne-am calmat. 

Ne-a costat mult primul meci. Era normal, sunt mulți băieți care au jucat pentru prima dată la Campionatul Mondial. Nu a ieșit așa cum ne doream. Nu avem nicio scuză, dar au fost două jocuri izolate”, a declarat Lionel Messi la finalul meciului. 

Decarul Argentinei a vorbit și despre glezna sa umflată, care a generat numeroase speculații la acest turneu final, și a dezvăluit că totul este în regulă. 

„Nu știu de ce s-a vorbit atât de multe lucruri. S-a vorbit atât de mult despre gleznă încât am ajuns să am îndoieli. Dar a fost bine, m-am antrenat alături de grup”, a spus Lionel Messi. 

Întrebat de șansele Argentinei de a cuceri mult râvnitul trofeu, superstarul lui PSG a îndemnat la calm și la unitatea grupului.

„Nu putem renunța. Avem numai finale de jucat. Suntem uniți de mult timp și am a realizat o mulțime de lucruri în acest mod”, a declarat căpitanul „pumelor”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!