Pep Guardiola Argentina Campionatul Mondial din Qatar Julian Alvarez CM 2022

Jucătorul din vestiarul lui Manchester City pe care Pep Guardiola îl vede câștigând Mondialul: „El are cele mai mari șanse!” 

Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 14:55
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 14:56

Ediția din acest an a Campionatului Mondial, care se desfășoară în premieră în perioada toamnă-iarnă, se anunță a fi una spectaculoasă, nume importante din fotbal alegându-și deja favoritele. Țări precum Brazilia, Franța sau Argentina sunt văzute drept favorite. Chiar și Leo Messi a numit țările pe care le vede cu șanse mari la cucerirea titlului, excluzându-și naționala. 

Pep Guardiola a numit și el țara pe care o vede drept favorită, aflat într-o discuție cu jucătorii săi de la Manchester City, în vestiar. 

Pep Guardiola și-a ales „favorita” pentru Campionatul Mondial 

Julian Alvarez a acordat recent un interviu și a dezvăluit ce a răspuns Pep Guardiola în vestiar, în momentul în care a venit discuția despre Campionatul Mondial și țările care sunt favorite să câștige trofeul mult râvnit.

„În una dintre primele zile la City, erau portughezii, Rodri și Pep și vorbeau despre cine ar putea câștiga Campionatul Mondial. Ei au spus Portugalia, Franța, etc...eu nu am spus nimic. Iar Pep le-a spus: 'știți cine are cele mai mari șanse?' Apoi a arătat spre mine”, a dezvăluit Alvarez. 

Pep Guardiola o vede pe naționala Argentinei drept principala favorită, asta și în contextul în care argentinienii sunt neînvinși din 2019, iar recent au câștigat Copa America. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies