FIFA Anglia CM 2022 SUA CM 2022

FOTO Gafă de proporții făcută de FIFA! A anunțat că azi se joacă o semifinală la Mondial între două echipe eliminate

Argentina - Croația și Franța - Maroc sunt cele două semifinale de la Cupa Mondială din Qatar, însă FIFA a comis o eroare pe contul oficial de Twitter.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 19:38
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 19:39

Marți după-amiază, în ziua meciului Argentina - Croația, FIFA a postat pe Twitter mesajul: "Un loc în finală așteaptă. Nu trebuie să ratați meciul din această seară!". Doar că imaginea care a însoțit textul a fost un afiș al meciului Anglia - SUA.

Gafă a FIFA: a anunțat că Anglia și SUA luptă azi pentru finală

Pe lângă drapelele celor două țări, FIFA a adăugat câte un jucător reprezentativ pentru Anglia și SUA: Harry Kane și Christian Pulisic. Cele două formații s-au întâlnit la CM din Qatar, însă în grupe, când au remizat, scor 0-0.

Ulterior, Anglia a fost eliminată în sferturi de Franța (1-2), în timp ce SUA a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după 1-3 împotriva Olandei.

The Sun scrie că postarea celor de la FIFA a fost ștearsă la câteva minute distanță, însă mai mulți microbiști au remarcat și au taxat gafa forului mondial.

"Îl ironizați pe Kane?", "Se pare că FIFA le-a readus în competiție pe Anglia și SUA", "Asta s-ar întâmpla într-un univers paralel mai bun", au fost câteva dintre comentariile fanilor, potrivit sursei citate.

Programul meciurilor rămase la CM 2022:

  • marți, 21:00: Argentina - Croația (semifinale)
  • miercuri, 21:00: Franța - Maroc (semifinale)
  • sâmbătă, 17:00: Finala mică
  • duminică, 17:00: Finala mare
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!