Argentina Cupa Mondiala din Qatar melisia artista CM 2022

GALERIE FOTO Ea este cel mai sexy fan al naționalei Argentinei. Melisia Artista este cântăreață, influencer, dar și o împătimită a fotbalului

Printre fanii Cupei Mondiale din Qatar nu se numără doar bărbați entuziaști, ci și femei atrăgătoare, pasionate de fotbal. Melisia Artista, o frumoasă blondă din Argentina, este exemplul perfect, fiind considerată unul dintre cei mai sexy fani ai echipei din țara latină.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 10:39
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 10:39

Melisia Artista este unul dintre fanii aflați în Qatar pentru a urmări meciurile din timpul Cupei Mondiale. De meserie cântăreață și influencer, cu o comunitate de peste 240.000 de urmăritori pe Instagram, blonda sexy și-a luat foarte în serios rolul de suporter, a zburat spre Qatar, a îmbrăcat haine cu drapelul Argentinei și le-a urat mult noroc lui Lionel Messi și celorlalți membri ai echipei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISIA (@melisiaoficial)

Activă mereupe contul său de Instagram, unde postează adesea fotografii în costum de baie sau din sala de sport, Melisia a împărtășit cu urmăritorii ei și câteva fotografii din statul arab, vizibil încântată să-și susțină echipa în turneu.

Deși meciul dintre Argentina și Arabia Saudita nu s-a încheiat într-o nota pozitivă pentru echipa lui Messi, șansele de a căștiga cupa nu s-au risipit. De acum înainte, Argentina va trebui acum să rămână impecabilă dacă vrea să câștige titlul. Următorul meci va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, când vor juca cu Mexic.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies