Saleh Al Shehri Arabia Saudita Argentina Cupa Mondiala Rolls Royce CM 2022

VIDEO "E adevărat că veți primi câte un Rolls Royce? Ce culoare ai ales?". Jucătorul Arabiei Saudite a început să râdă

Arabia Saudită a produs marea surpriză a primei rundei din grupele Cupei Mondiale, după ce a reușit să învingă Argentina, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 09:38
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 09:37

După meci, mai multe publicați internaționale au scris că Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, le-ar fi promis câte un autoturism Rolls Royce Phantom tuturor jucătorilor pentru victoria impresionantă de la Mondial.

Jucătorii Arabiei Saudite NU vor primi câte un Rolls Royce pentru victoria cu Argentina

Totuși, informațiile au fost false. După selecționerul Herve Renard, și jucătorul Saleh Al Shehri, marcator în meciul cu Argentina, a negat că ar fi vorba despre un astfel de premiu.

"Am citit că veți prim câte un Rolls Royce pentru victoria fabuloasă cu Argentina. Ne poți spune dacă este adevărat? Iar dacă este, spune-ne ce părere ai și dacă ți-ai ales culoarea", a fost întrebarea unui jurnalist, la conferința de presă a Arabiei Saudite.

Saleh Al Shehri, jucătorul lui Al Hilal, a început să râdă imediat după ce jurnalistul a pronunțat "Rolls Royce", iar ulterior a răspuns: "Nu este adevărat. Suntem aici să servim patria și să dăm tot ce avem mai bun. Pentru noi, acesta este cea mai mare realizare".

După victoria impresionantă cu Argentina, Arabia Saudită nu a reușit să repete performanța și contra Poloniei, saudiții cedând, scor 0-2.

Naționala condusă de Herve Renard păstrează șanse la calificarea în optimile Cupei Mondiale, însă are nevoie de victorie contra Mexicului, în ultima rundă.

Clasamentul din grupa C

  • 1. Polonia - 4p (golaveraj 2-0)
  • 2. Argentina - 3p (3-2)
  • 3. Arabia Saudită - 3p (2-3)
  • 4. Mexic - 1p (0-2)

Meciurile rămase de disputat

  • miercuri, 21:00: Polonia - Argentina
  • miercuri, 21:00: Arabia Saudită - Mexic
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!