Dieta lui Cristiano Ronaldo pentru Campionatul Mondial din Qatar: „Nu există alimente scumpe!” 

Cristiano Ronaldo Campionatul Mondial 2022 Campionatul Mondial din Qatar Portugalia CM 2022 Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 17:40
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 17:31

Bucătarul lui Cristiano Ronaldo dezvăluie care sunt alimentele care nu lipsesc din alimentația superstarului portughez.

Chiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar, Cristiano Ronaldo (37 ani) i-a oferit un interviu exploziv lui Piers Morgan (57 ani). Starul portughez contestă modul în care este condus Manchester United, mărturisând că nu a avut parte de clemență când i-a murit copilul sau când fiica i s-a îmbolnăvit, și dezvăluie că nu are pic de respect pentru Erik ten Hag (53 ani). 

Al cincilea Campionat Mondial pentru Cristiano Ronaldo

Imediat după ce a inflamat spiritele, Cristiano Ronaldo s-a prezentat la reunirea lotului pentru Campionatul Mondial din Qatar. Portugalia a fost repartizată în Grupa H, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud. 

Conștient că este ultima șansă de a cuceri prestigiosul trofeu, Cristiano Ronaldo acordă o importanță deosebită și alimentației. Omul care se ocupă de meniul superstarului precizează că fotbalistul nu apelează la alimente procesate.

„Nu există alimente scumpe. Folosesc alimente organice și naturale precum carnea de vită, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru.

Desigur, totul este combinat cu un antrenament greu. Dar odihna este la fel de fundamentală ca antrenamentul și alimentația , chiar și după-amiaza, plus mâncatul devreme seara”, a declarat bucătarul Giorgio Barone pentru The Mirror

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!