CM 2022

VIDEO "Clipul care va emoționa 47 de milioane de oameni". Spotul Argentinei publicat în Ajunul Crăciunului: "Gracias, Papa Lionel!"

Argentina a devenit campioană mondială după 36 de ani. "Pumele" au învins Franța în finala din Qatar, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 19:15
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 19:14

Entuziasmul a fost uriaș în rândul fanilor Argentinei, aproximativ 4 milioane de persoane fiind prezente la sărbătoarea echipei lui Lionel Scaloni de la începutul acestei săptămâni, în Buenos Aires.

Spotul Argentinei publicat în Ajunul Crăciunului

La mai puțin de o săptămână după finala de pe Lusail Iconic Stadium, chiar în Ajunul Crăciunului, Federația Argentiniană de Fotbal a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale.

În videoclip, un copil merge entuziasmat la bradul de Crăciun pentru a-și căuta cadoul și găsește trofeul Cupei Mondiale, pe care îl sărută. "Gracias, Papa Lionel!", spune puștiul.

"Videoclipul care va emoționa 47 de milioane de argentinieni în Ajunul Crăciunului", a titrat Marca.

Parada Argentinei, abandonată

Marți, jucătorii naționalei Argentinei au sărbătorit alături de fani în Buenos Aires. Elevii lui Lionel Scaloni s-au plimbat într-un autocar supraetajat și decopertat în preajma a aproximativ patru milioane de fani.

Totuși, situația a degenerat, iar Federația Argentiniană de Fotbal a confirmat că a fost nevoită să abandoneze parada din motive de securitate, scrie Sky Sports.

Mai mulți fani au încercat să ajungă în autocarul Argentinei sărind de pe un pod, fapt care a alarmat oficialii și i-a făcut să îi evacueze pe fotbaliști cu elicoptere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!