Erling Haaland Isabel Haugseng Johansen Manchester City CM 2022

GALERIE FOTO Ce iubită frumoasă are Erling Haaland, jucătorul de la Manchester City. Cine este Isabel Haugseng Johansen 

Erling Haaland, atacantul de la Manchester City, se poate mândri nu doar cu o carieră de succes în lumea fotbalului, ci și cu o iubita superbă. Norvegianul se întâlnește de câteva luni cu Isabel Haugseng Johansen, o tânără din orașul său natal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:15
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:22

Prietenii apropiați a lui Erling Haaland, în vârstă de 22 de ani, susțin că fotbalistul este îndrăgostit de frumoasa tânără de 18 ani, cu care are o relație de câteva luni bune. Cei doi au fost fotografiați împreună zilele trecute în Marbella, unde fotbalistul deține o vilă.

Fanii jucătorului nu aveau habar că fata din fotografii este Isabel, cea care a mai fost văzută anterior la unul dintre meciurile lui Erling,  alături de familia sa, când acesta juca pentru Borussia Dortmund.

"Se pare că este destul de serioasă relația. Isabel a călătorit în Germania și Anglia pentru a-l vedea pe Erling, iar acum a fost cu el în Marbella", a declarat unul dintre apropiații lui Erling, potrivit TheSun.

"Erling are lumea la picioarele lui, iar femeile stau la coadă pentru a-i fi partenere. Dar el este un băiat foarte sensibil și este de înțeles că se întâlnește cu o fată din orașul său natal, pe care o cunoaște de ani de zile. Trebuie să poată avea încredere în oamenii din viața lui și să se concentreze doar pe fotbal", a declarat o altă sursă.

În ceea ce o privește pe Isabel Haugseng Johansen, aceasta lucrează parti-time într-un magazin de moda. Tânăra este destul de rezervată în ceea ce privește relația cu fotbalistul și chiar și-a dezactivat contul de pe rețelele sociale când relația dintre ei a progresat.

Sursă foto: Getty, Instagram
Modifică setările cookies