Neymar Brazilia Tite CM 2022

Brazilienii au făcut anunțul în legătură cu revenirea lui Neymar! Când va putea juca superstarul lui PSG 

Brazilia s-a confruntat cu probleme cu accidentările în ultimul timp, în special după ultimul meci al grupei, cel cu Camerun, scor 0-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 16:58
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 16:59

După accidentările lui Neymar, Danilo și Alex Sandro din primele faze ale grupelor, selecționerul Tite nu va mai putea conta la Mondial pe Gabriel Jesus și Alex Telles, însă primii mai pot juca, iar în cazul fotbalistului lui PSG veștile sunt bune. 

Neymar s-a accidentat după primul meci, cel cu Serbia, suferind o entorsă, însă deși s-a scris că existe șanse mici să joace în optimi, recuperarea fiind dificilă, medicii au confirmat că ar putea fi pe teren în meciul cu Coreea de Sud. Chiar și Tite a vorbit despre șansele lui Neymar de a juca. 

Neymar, aproape să revină pe teren în optimi 

Rodrigo Lasmar, medicul naționalei Braziliei, a vorbit despre starea lui Neymar în urmă cu câteva zile, anunțând că există șanse să joace în meciul de luni cu Coreea de Sud: „Există șanse mari ca Neymar să joace în optimi”. 

La conferința de presă premergătoare meciului, Tite a fost întrebat despre subiectul Neymar, dezvăluind că prezența decarului în teren depinde de antrenament. 

„Dacă participă la antrenamentul de duminică după amiază și îl văd bine”, a spus Tite conform TyC

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!