Arabia Saudita Argentina Cupa Mondiala Gary Neville Roy Keane CM 2022

VIDEO Au râs când au vorbit despre șansele Arabiei Saudite la Mondial, iar acum sunt taxați: "Comentariile lor îi vor bântui"

Arabia Saudită a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, după ce a învins Argentina, scor 2-1, în primul meci din grupa C a ediției din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 16:38
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 16:40

Roy Keane (51 de ani) și Gary Neville (47 de ani), foștii mari jucători ai lui Manchester United, au prefațat zilele trecute grupa C de la Cupa Mondială. Cei doi au incercat să anticipeze ce echipe se vor califica în optimi și au izbucnit în râs după o glumă în privința Arabiei Saudite.

Roy Keane și Gary Neville au glumit pe seama Arabiei Saudite înaintea meciului cu Argentina

"Locul doi în grupa asta? Arabia Saudită? Vor aduce zeci de mii de fani!", spunea Gary Neville, făcând referire la faptul că suporterilor saudiți le va fi simplu să facă deplasarea în Qatar, având în vedere distanța mică dintre țări.

"Și vor juca fanii pentru ei?", a răspuns Roy Keane, moment în care Gary Neville a izbucnit în râs, întinzându-se pe masa din fața lui.

"Vor fi 10.000 contra 11!", a mai spus Neville, iar Keane a continuat: "Ai văzut vreun fan care să marcheze? Nu are nicio importanță!". Ulterior, cei doi, alături de Micah Richards, au continuat să râdă pe seama glumei făcute de fostul mijlocaș.

După victoria neașteptată a Arabiei Saudite, jurnaliștii de la The Sun și-au amintit de conversația dinre Garry Neville și Roy Keane și au titrat: "Aceste comentarii făcute înainte de Cupa Mondială îi vor bântui!".

  • Naționala Arabiei Saudite are în lotul pentru Cupa Mondială doar jucători din campionatul intern. Dintre cei 26, 12 evoluează pentru Al Hilal.

În grupa C, pe lângă Arabia Saudită și Argentina mai joacă Polonia și Mexic, formații care se vor întâlni în această seară, de la ora 18:00.

Modifică setările cookies