Cristiano Ronaldo Ghana Portugalia CM 2022

VIDEO Aoleu, Cristiano! Ronaldo, prins în ofsaid în meciul cu Ghana: și-a băgat mâna în pantaloni și apoi a început să mănânce! Imaginile care nu s-au văzut la TV 

Portugalia s-a impus în meciul cu Ghana în prima fază a grupelor Campionatului Mondial din Qatar, scor 3-2. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 12:59
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 14:23

Naționala Portugaliei a început cu o victorie parcursul la Campionatul Mondial din Qatar. Scorul a fost deschis de Cristiano Ronaldo (37 ani), dintr-un penalty care a fost contestat de ghanezi ulterior, prin vocea selecționerului. Căpitanul lusitanilor a devenit astfel primul fotbalist care reușește să înscrie la cinci Campionate Mondiale. 

După meci, atacantul care a rămas liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United, a fost numit și „Omul meciului”, devenind și primul fotbalist care reușește să câștige șapte astfel de distincții, depășindu-i pe Leo Messi și Arjen Robben, care au câte șase. 

Scene incredibile cu Cristiano Ronaldo! Imaginile care nu s-au văzut la TV

Superstarul Portugaliei a fost surprins și într-o ipostază mai puțin plăcută însă. Camerele de filmat de la stadion au imortalizat momentul în care Cristiano Ronaldo, aflat pe teren, își bagă mâna în pantaloni, iar apoi scoate ceva și începe să mestece.

Imaginile s-au viralizat rapid, iar fanii au început să posteze și alte meciuri în care jucătorul a fost surprins făcând gesturi similare.

Modifică setările cookies