Antrenorul lui Rangers a anunțat când revine Ianis Hagi: "Va juca un rol important în echipa noastră"

rangers Ianis Hagi Michael Beale Scotia CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Decembrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Marti 20 Decembrie 2022, 19:47

Ianis Hagi (24 de ani) nu a mai jucat de aproape un an din cauza unei accidentări grave suferite în luna ianuarie.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Michael Beale, a anunţat marţi că Ianis Hagi ar putea reveni pe teren la începutul lunii februarie a anului 2023.

Când revine Ianis Hagi pe teren

Într-un interviu acordat cotidianului The Scotland Sun, Michael Beale a declarat că ”Hagi va juca un rol important în echipa noastră când va reveni în formă după accidentare".

"Noi avem mare încredere în el. Ianis efectuează acum antrenamente uşoare, trebuie să fim foarte atenţi cu el pentru că a stat un an în afara gazonului.

Mă bucur mult să îl văd revenind pe teren, dar nu trebuie să grăbim această revenire. Eu cred că Hagi va fi disponibil pentru a reintra în echipă undeva înspre sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie, anul viitor”, a declarat Michael Beale.

Ianis Hagi s-a accidentat în ziua de 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

Ianis Hagi a semnat un nou contract cu Rangers

Fosta campioană a Scoției a făcut recent anunțul. Chiar dacă nu a evoluat în ultimul an și, momentan, nu este la dispoziția antrenorului Michael Beale, lui Hagi Jr. i s-a oferit un nou contract.

Rangers nu a specificat până când se va întinde noua înțelegere dintre cele două părți, dar jurnalistul Jordan Campbell, jurnalist la Sky Sports și The Athletic, scrie că atât Hagi cât și Leo King au semnat până în 2026.

„Este o zi fericită pentru mine, luând în calcul ultimul an. A fost greu, un roalercoster, mental și fizic. Dar sunt aici, viitorul meu e în siguranță și trebuie să fiu recunoscător tuturor din clubul Rangers. 

Sunt fericit pentru că munca pe care am făcut-o înainte de accidentare a însemnat mult pentru Rangers și ei consideră că sunt un jucător bun pentru această echipă și pot să-mi aduc calitatea în această echipă”, a spus Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!