CM 2014

Sute de milioane de euro pentru NISIP! Decizie incredibila luata de englezi inainte de meciul cu Italia, dupa ce au vazut gazonul

Obisnuiti cu iarba de pe Wembley, englezii au ramas fara cuvinte cand au vazut nisipul de pe arena de 200 de milioane de euro de la Manaus.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014, 23:18
Data actualizarii: Sambata 14 Iunie 2014, 23:27

Experti in gazon, englezii au decis sa repare singuri problema inaintea meciului cu Italia. Dupa ce au vazut cum gazonul de pe stadionul din Manaus este dezastruos, oficialii din stafful tehnic au incercat sa acopere gropile.

Acestia au fost filmati inaintea partidei pe gazon, in timp ce jucatorii se pregateau sa intre la incalzire, reparand bucati de gazon, mai ales cele din preajma si din careuri.

Situatia gazonului este atat de proasta, incat organizatorii au decis cu 24 de ore inainte de meci sa vopseasca iarba, pentru ca la TV sa nu arate atat de rau.

Imaginile au fost surprinse de televiziunea ITV si publicate de englezii de la Daily Mail, care au scris: "Sa fie asta motivul pentru care Buffon este out?" Portarul Italiei s-a accidentat la glezna inainte de meci si rateaza debutul Italiei la acest mondial.

Modifică setările cookies