Ronaldo, Gerrard si Diego Costa in echipa 'PETARDELOR' de la CM din Brazilia! Doi brazilieni sunt si ei in echipa de 377mil €

Ronaldo, Gerrard si Diego Costa in echipa 'PETARDELOR' de la CM din Brazilia! Doi brazilieni sunt si ei in echipa de 377mil €

Ce paradox - echipa jucatorilor care au deceptionat la Campionatul Mondial valoreaza mai mult decat echipa jucatorilor care au impresionat cu 12,5 milioane euro!

Astazi incepe faza a doua a Campionatului Mondial din Brazilia o data cu optimile de finala ale competitiei. Dupa prima faza a grupelor, cei de la Globo au facut echipa celor mai buni jucatori si echipa marilor deceptii.

Leo Messi este cel mai scump jucatori din echipa celor mai buni, in timp ce Cristiano Ronaldo, in ciuda unui gol si a unei pase de gol care a salvat-o pe Portugalia de infrangerea cu Statele Unite, 'a prins' echipa marilor deceptii.

Interesant este ca jurnalistii brazilieni au trecut si doi jucatori din echipa lui Luiz Felipe Scolari in primul 11 al deceptiilor - Dani Alves si Paulinho!


Echipa celor mai buni:

Ochoa(5mil €) - Janmaat(5mil), Godin(20mil), David Luiz(26mil), Blind(6mil) - Luiz Gustavo(18mil), Robben(25mil), J Rodriguez(35mil) - Muller(45mil), Messi(120mil), Neymar(60mil)
Valoarea echipei (transfermarkt.de) - 365mil €

Echipa petardelor:
Casillas(12mil €) - Dani Alves(18mil), Pique(36mil), Pepe(18mil), Jordi Alba(25mil) - Xavi Alonso(12mil), Gerrard(7,5mil), Paulinho(16mil) - Diego Costa(35mil), Cristiano Ronaldo(100mil), Mario Balotelli(30mil)
Valoare (transfermarkt.de) - 377.5mil euro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies