Neymar Luis Felipe Scolari CM 2014

RAZBOI in Brazilia! Impresarul lui Neymar despre Scolari: "Un batran imbecil si arogant!" Antrenorul poate fi DAT AFARA

Umilinta nationalei Braziliei in semifinala Campionatului Mondial nu ramane fara urmari

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 15:20
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 15:15

 

Se decide dupa finala mica

Viitorul lui Luis Felipe Scolari pe banca nationalei Braziliei pare sa fie decis - Delfim Peixoto, viitorul vice-presedinte al Confederatiei Braziliene de Fotbal, a declarat pentru ESPN Brazilia: "Nici nu vreau sa vorbesc despre asta, sa spun ceva prost. Dar pot sa va asigur de ceva... Niciodata Felipao nu va mai fi la o selectionata. Nu se mai repeta ce s-a intamplat. O rusine totala". Scolari a fost avertizat sa nu vorbeasca despre acest subiect pana la partida dintre Brazilia si Olanda din finala mica a Mondialului.

Scolari a fost atacat insa extrem de dur de catre impresarul lui Neymar, Wagner Ribeiro, cel care a scris pe pagina sa de Twitter '6 pasi pentru a pregati nationala Braziliei'. Desi nu il numeste pe Scolari, este evident ca la acesta se refera.

"1) Sa antrenezi Portugalia si sa nu castigi nimic. 2) Sa mergi la Chelsea si sa fii dat afara. 3) Sa antrenezi in Uzbekistan. 4) Sa conduci o mare echipa din Brazilia si sa o duci in liga a 2-a. 5) Sa iti iei ramas-bun de la club cu 56 de zile inainte de finalul sezonului. 6) Sa fii o persoana batran, imbecila, aroganta, dezgustatoare si ridicola!"
 

Modifică setările cookies