Victor Piturca Romania CM 2014

Piturca dupa MASACRUL Braziliei de la Mondial: "Cand jucam cu Olanda, cu Franta, ma gandeam si eu la rezultate d'astea!"

Selectionerul n-a ratat niciun meci de la turneul final. A stat cu ochii in special pe viitorii adversari din preliminariile pentru Euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 11:11
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 11:12

Piturca recunoaste ca s-a temut pentru Romania in meciurile cu Olanda si Franta din ultimii ani. Tricolorii au luat 8 de la Olanda, insa in doua meciuri, in campania de calificare pentru Mondialul brazilian.

"Am ramas surprins ca Brazilia a cazut din toate punctele de vedere dupa golul de 2-0. Vorbim de marcaj, de organizare, nu mai exista nimic. Germania a fost ca un rechin, a devorat-o. Germania a jucat perfect! Asteptam alta reactie a Braziliei. Daca Germania juca la 80% din potential in repriza a doua, mai dadea 4 goluri fara nicio problema. Am luat si eu in calcul de mai multe ori momente de genul asta.

Imi aduc aminte de un meci in Portugalia, cand am avut vreo 4 jucatori de la tineret. Cand joci cu Olanda, cu Franta, te gandesti la un rezultat ca asta. Macar am reusit si eu o mare performanta, cand am terminat in fata Olandei in preliminariile pentru Euro 2008. In rest, m-au batut pe unde m-au prins", a spus Piturca la Dolce sport.

Modifică setările cookies