Brazilia Neymar CM 2014

Cum a trait Neymar UMILINTA istorica a Braziliei: "M-am saturat de rahatul asta!" Ce a facut dupa golul de 7-0 al lui Schurrle

► Duminica ora 22.00 MAREA FINALA: Germania - Argentina pe Maracana

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 09:50
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 09:47

 

N-a mai suportat

Alaturi de Thiago Silva, Neymar a reprezentat o absenta foarte grea pentru Brazilia la partida cu Germania din semifinalele Campionatului Mondial. Accidentat la spate de Zuniga, Neymar nu va putea evolua in urmatoarea luna. Jurnalistul de la UOL Esporte, Juca Kfouri, a dezvaluit astazi cum a trait Neymar partida cu Germania in casa sa de la Guaraja, locul unde se recupereaza dupa accidentare.

"Neymar a injurat mult, a spus multe cuvinte urate si nu ii venea sa creada ce vede. Mama lui Neymar n-a mai suportat si a inceput sa planga. Nici jucatorul si nici tatal sau nu au plans. Toti cei prezenti au fost surprinsi de ce se intampla, nu le venea sa creada si erau revoltati de ce patea nationala Braziliei" povesteste Kfouri.

Jurnalistul brazilian spune ca Neymar a deplans situatia colegilor sai, mai ales pe cea a lui David Luiz, capitan al Braziliei in absenta lui Thiago Silva: "Bietul David, cat va suferi acest baiat" ar fi spus Neymar, cel care a ratat golul lui Oscar din prelungiri. Asta pentru ca jucatorul Barcelonei a stins televizorul dupa ce Germania a inscris a 7-a oara prin Schurrle.

A inchis televizorul si a spus: Gata, nu ma mai pot uita la rahatul asta. Hai sa jucam poker
Modifică setările cookies