Arjen Robben Olanda CM 2014

Nu Robben a fost cel mai RAPID jucator de la Mondial! Surpriza de proportii: Ce jucator a alergat cu 32.98km/h

Arjen Robben a marcat 3 goluri pana acum la Mondial dar nu se poate lauda cu cea mai mare viteza inregistrata in timpul unui sprint la acest turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 17:59
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2014, 21:38

 

Walcott ramane liderul

Olanda s-a calificat in optimile Cupei Mondiale dupa doar 2 meciuri iar acest lucru se datoreaza in mare masura si lui Arjen Robben. Autor a 3 goluri, jucatorul lui Bayern a reusit o faza exceptionala in partida cu Spania cand l-a depasit in viteza pe Sergio Ramos pentru golul al 4-lea al meciului.

Initial, televiziunea care transmite meciul a anuntat ca Robben a alergat cu 36km/h la acea faza - statistica oficiala a celor de la FIFA il arata insa pe Robben cu 60 de sprinturi in meciul respectiv si cu o viteza maxima de 31.03km/h. Ceea ce inseamna sub recordul all-time inregistrat de Theo Walcott in septembrie 2013, 35/7km/h.

La Mondial insa, recordul lui Robben a fost batut in meciul Croatia 4-0 Camerun de catre Darijo Srna. La 32 de ani, jucatorul lui Sahtior Donetsk a facut nu mai putin de 50 de sprinturi iar cea mai mare viteza inregistrata a fost de 32.98km/h!

Nu-i de mirare ca in limba croata prenumele lui inseamna cert :)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!