CM 2014

Neymar a povestit cum era sa fie 'furat' de sub nasul Barcelonei! "Nu stiam ce sa fac! Eram in birou si m-a sunat Pele!"

Starul Braziliei care straluceste acum si la Barcelona, Neymar si-a amintit cum era sa ajunga la Chelsea, sub comanda lui Ancelotti.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 17:16
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 17:36

El s-a transferat de la Santos, club pentru care a jucat si Pele, la Barcelona, in cel mai asteptat transfer la nivel mare din ultimii ani. Neymar isi aduce aminte acum de oferta pe care brazilienii de la Santos o primisera de la Chelsea, la dorinta expresa a lui Carlo Ancelotii, antrenorul de atunci.

POVESTEA

"Chelsea a facut o oferta extrem de mare pentru mine. Presedintele lui Santos m-a chemat la el in birou si am vorbit. Nu stiam ce sa fac, ma gandeam sa si plec, dar stiam ca sunt si foarte tanar. Apoi seara m-a sunat Pele...", spune Neymar.

Dezvaluirile sunt din cartea jucatorului - "Povestea mea, conversatii cu tatal meu". Episodul este din 2010, cu trei ani inainte ca Neymar sa ajunga la Barcelona.

Brazilianul, care avea atunci 18 ani, a ramas uluit ca a fost sunat de marele Pele si atunci a decis sa ramana la Santos.

"Nu imi venea sa cred. Regele Fotbalului Mondial ma suna sa ma sfatuiasca sa raman inca cel putin un an la Santos. Mi-a povestit cariera sa de la acest club minunat si m-a convins. Am mers inapoi la sediu, am vorbit cu familia si am decis ca voi mai ramane la Santos. Nu regret deloc hotararea. Din acel moment am dezvoltat o relatie apropiata cu Pele, unul dintre oamenii pentru care am un respect enorm", relateaza vedeta Barcelonei.

15 goluri în 41 de meciuri a inscris Neymar pentru catalani in sezonul trecut, in toate competitiile.

Modifică setările cookies