MAGIC! Dynamo a prezis 3 momente de la Mondial acum 2 saptamani: "In 113, cel mai tanar de pe teren va strivi visele Argentinei"

MAGIC! Dynamo a prezis 3 momente de la Mondial acum 2 saptamani: "In 113, cel mai tanar de pe teren va strivi visele Argentinei"

Cunoscut in lumea intreaga pentru trucurile sale, magicianul Dynamo a reusit sa prezica inca de acum 2 saptamani 3 momente incredibile de la Campionatul Mondial!

Magicianul Dynamo a fost prezent la Sky Sports in urma cu 2 saptamani si le-a oferit prezentatorilor predictiile sale pentru turneul final - faza grupelor inca nu se terminase, insa Dynamo a reusit sa ghiceasca 3 momente ce au avut loc dupa aceea!

Cei de la Sky Sports au prezentat acum emisiunea si au demonstrat ca inregistrarea a fost in siguranta in permanenta in ultimele 2 saptamani - un gardian a fost mereu prezent pentru a o pazi!

Iata predictiile lui Dynamo care s-au realizat dupa aceea:

Un star mondial, fie Ronaldo, Messi sau Neymar, va suferi o accidentare. Va fi o accidentare la spate care ii va incheia turneul

Finala va fi intre o tara din Europa si una din America Latina: fie Italia sau Germania impotriva Argentinei.

In minutul 113 al meciului, cel mai tanar jucator de pe teren va inscrie golul victoriei care va strivi visele Argentinei
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: 82,4% din cazurile de COVID-19 din ultima săptămână s-au înregistrat la persoane nevaccinate
BRAT
Modifică setările cookies