Imagini SUPERBE! Primire de campioana mondiala pentru Columbia! Zeci de mii de oameni pe strazi pentru echipa. VIDEO

Columbia a iesit din sferturi, dar a fost suficient pentru columbieni, care au asteptat echipa in numar mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Iulie 2014, 18:51
Data actualizarii: Duminica 06 Iulie 2014, 19:38

Zeci de mii de columbieni au iesit pe strazile din Bogota la sosirea nationalei din Brazilia. Columbienii au fost eliminati chiar de tara gazda in sferturi, dupa infrangerea cu 2-1. Multimea a urmarit autocarul pe bulevardele principale si a condus-o pana la hotel. 

Columbienii au reiesit cei mai mari suporteri din lume intr-un sondaj international realizat de New York Times. Doar 6% din populatia tarii nu urmareste fotbalul si nu sustine o echipa de club sau nationala. Columbia a depasit Brazilia la acest capitol.

COLUMBIA, CEA MAI SPECTACULOASA ECHIPA DE LA CM!

Columbienii au motive sa fie fericiti cu cea mai buna generatie a lor de la cea din 1994 incoace. Columbia e cea mai spectaculoasa echipa de la acest turneu, cu 9 goluri reusite din actiune si 3 din faze fixe. Cu o medie de 4.8 goluri pe meci, Columbia conduce la acest capitol. 

JAMES RODRIGUEZ, GOLGHETERUL CM!

Fara Falcao, accidentat grav inaintea turneului, columbienii l-au descoperit pe James Rodriguez, atacantul lui Monaco. El a ramas golgheterul competitiei cu 6 reusite si dupa faza sferturilor si mai poate fi depasit doar de Muller si Messi, ambii cu cate 4 reusite. 

Modifică setările cookies