Mats Hummels Bayern Munchen Borussia Dortmund cm 2014 Germania CM 2014

GENIAL! Secretul unuia dintre cei mai cautati jucatori din lume! Cu ce se ocupa mama sa: e singura din LUME!

Mats Hummels este unul dintre cei mai ravniti jucatori pe piata transferurilor. El are un secret care l-a facut mare jucator.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 08:59
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 09:31

Este vorba despre mama sa, cea care a avut grija ca el sa faca pasul la echipa mare a lui Dortmund.

SECRETUL

Putina lume stie ca Hummels are acasa o mama cum nu sunt altele: Ulla Holthoff este prima si singura femeie care comenteaza meciuri de fotbal, intr-o lume in care doar barbatii sunt comentatori sportivi.

In urma cu aproape 20 de ani a inceput acest job, cu un meci din Bundesliga. Apoi, activitatea sa a devenit si mai diversa, cu aparitii la TV, acolo unde i-a luat si pe copiii sai, Mats si Jonas, ca invitati.

Cand fundasul titular de la Dortmund a inceput fotbalul, el s-a format 100% la Bayern. Doar ca bavarezii nu i-au dat vreo sansa de a juca in echipa mare, asa ca tot mama lui a luat decizia: a obtinut imprumutul la Borussia, asa ca i-a schimbat cariera fiului sau.

Hummels are in familie trei oameni cu legaturi puternice in lumea sportului: mama este jurnalista si comentatoare de sport, fratele sau este jucator in Liga a III-a germana, iar tatal sau - Hermann - este fost jucator si antrenor si a fost seful Academiei de copii a lui Bayern (pana in 2012).

Mats Hummels are 25 de ani, este unul dintre cei mai buni fundasi centrali din lume si este cotat la 26 de milioane de euro.

Modifică setările cookies