Mario Götze Germania Joachim Low CM 2014

FORMIDABIL: Ce i-a spus Low lui Gotze in momentul in care l-a trimis pe teren! Gotze: "Eu nu mai stiu ce s-a intamplat dupa gol!"

Joachim Low a mutat inspirat in minutul 88, cand l-a trimis in teren pe Mario Gotze in locul lui Miroslav Klose.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Iulie 2014, 08:57
Data actualizarii: Luni 14 Iulie 2014, 09:08

Mario Gotze a devenit erou national la 22 de ani, dupa golul marcat in prelungiri in finala contra Argentinei.

Mijlocasul lui Bayern Munchen a marturisit dupa meci ca, din cauza euforiei, nu mai stie exact ce s-a intamplat dupa ce a inscris in poarta lui Romero.

"Este incredibil. Nu stiu cum sa descriu golul, nu prea stiu ce s-a intamplat dupa ce am marcat. Voi sarbatori cu echipa si cu tara. Este un vis devenit realitate, mai ales in Brazilia. Meritam acest trofeu", a declarat Gotze.

Mario Gotze a intrat in teren in minutul 88, in locul lui Miroslav Klose. Selectionerul Jurgen Low a avut un mesaj special pentru el in momentul schimbarii.

"I-am spus: «Arata intregii lumi ca esti mai bun ca Messi, tu poti decide acest meci». Aveam un presentiment bun pentru el, este un jucator ce poate face orice. Gotze este un copil foarte talentat, poate face lucruri extraordinare. Este rafinat, poate decide un meci si marcheaza goluri minunate.''

"Nu vreau sa-mi pierd capul. Luni plecam la Berlin, asta ne dorim. Este logic sa nu prea realizam ce s-a intamplat dupa atatea emotii, presiune. Dar acest sentiment profund de fericire este etern. Jucatorii au dat totul, Schweinsteiger si Lahm au fost exceptionali. Le-am spus: «Trebuie sa luptati ca niciodata, sa aduceti trofeul pe care nu l-ati castigat inca»", a declarat Low.

Modifică setările cookies