CM 2014

Adevarul din spatele lacrimilor lui Serey Die! Cele mai mari ziare ale lumii au cazut intr-o farsa uriasa. A povestit totul pe net

Pentru ivorianul Serey Die, meciul cu Columbia a fost cel mai emotionant din viata sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 23:42
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2014, 23:58

Potrivit ziaristilor britanici de la Daily Mail, dar si a celor de la Guardian"cu doua ore inainte de meciul din Grupa C a Mondialului din Brazilia, Serey Die ar fi aflat ca tatal sau a murit".

Astfel, conform celor mai importante publicatii din Marea Britanie, acesta ar fi fost motivul pentru care Serey Die a fost filmat in timp ce plangea la intonarea imnurilor, inaintea meciului cu Columbia.

Daily Mail, Guardian, precum si alte mari publicatii din toata lumea, Gazzetta dello Sport din Italia, O Globo din Brazilia sau Ole din Argentina au picat insa intr-o farsa pe internet.

Cum a anuntat Daily Mail "moartea tatalui lui Serey Die"

Iata ce scria Daily Mail la finalul meciului dintre Columbia si Coasta de Fildes:

"Respect pentru Serey Die. Tatal sau a murit cu doua ore inainte de meci"

Explicatia lui Serey Die

Serey Die a vazut confuzia nascuta pe internet, a intrat pe contul sau de Instagram si a povestit motivul real pentru care a plans:

"Salut, tot ce vreau sa va spun este ca ce s-a zis despre mine este gresit. Tatal meu a murit in 2004, iar eu am plans cuprins de emotiile de a juca la Cupa Mondial pentru tara mea. Niciodata nu am crezut ca voi ajunge la un asemnea nivel"

Modifică setările cookies