Diego Costa Atletico Madrid Cupa Mondiala Spania CM 2014

Diego Costa, 15 zile pe bara! Atacantul lui Atletico Madrid va fi APT pentru Cupa Mondiala! 

In sfarsit o veste buna pentru Diego Costa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 18:06
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 18:06

Diego Costa a fortat revenirea la finala Champions League, dar a rezistat doar 9 minute pe teren.

Costa a incheiat in lacrimi meciul cu Real Madrid de la Lisabona. Atletico a deschis scorul in finala, a fost egalata cu cateva secunde inainte de final, iar Real s-a impus in cele din urma cu 4-1 in prelungirile partidei.

Diego Costa se temea ca va rata Cupa Mondiala dupa recidivarea accidentarii, insa azi a primit o veste buna de la medici. Are nevoie de 15 zile de repaus, ceea ce inseamna ca va fi apt la primul meci de la Cupa Mondiala, care debuteaza in 18 zile, pe 13 iunie. 


A FOST LA VINDECATOAREA MARIJANA


Diego Costa a fost chinuit de mai multe accidentari in acest sezon si a avut probleme mari inaintea meciurilor decisive pentru Atletico in ultimile saptamani. Costa a iesit accidentat de pe Camp Nou, in meciul care a stabilit campioana Spaniei cu Barcelona. Din fericire pentru Costa, colegii sai au obtinut egalul si au adus primul titlu pentru echipa din Madrid dupa 18 ani.

Disperat sa joace in cealalta mare finala a echipei din acest sezon, Costa a mers in Serbia, la celebra Marijana Kovacevici pentru a-si trata afectiunea. Aceasta a tratat de-a lungul timpului mai mulţi fotbalisti din Romania sau din Europa, printre care Robin Van Persie, Milan Baros, Glen Johnson, Frank Lampard, Razvan Rat si Ciprian Marica.

Costa a rezistat doar 9 minute la Lisabona contra lui Real Madrid, in finala pierduta de echipa sa dupa ce a condus cu 1-0. 

RISCA SA RATEZE CUPA MONDIALA

Diego Costa putea sa fie lasat in afara lotului de Vicente del Bosque, care a declarat ca vrea doar fotbalisti apti 100% la Cupa Mondiala. Costa a ales sa joace pentru Spania, desi e nascut in Brazilia. Costa a marcat 27 de meciuri in 35 de meciuri in acest sezon. 

Modifică setările cookies