Cea mai mare companie de predictii din lume si-a ales CAMPIOANA MONDIALA! Ce sanse are Costa Rica sa produca o surpriza istorica

Cea mai mare companie de predictii din lume si-a ales CAMPIOANA MONDIALA! Ce sanse are Costa Rica sa produca o surpriza istorica

Au mai ramas 8 echipe la Mondial, iar acum cea mai mare intrebare este pusa: cine va fi campioana mondiala? 

Goldman Sachs, cea mai mare companie de predictii din lume, a refacut calculele pentru favorita campionatului mondial din Brazilia.

Odata cu sferturile de finala, Brazilia ramane favorita, conform Goldman Sachs, care a fost cotata cu 46.4%, conform Nasdaq.com.

Daca la inceputul campionatului mondial, Olanda primea 5.6% sanse de a lua trofeul suprem, acum cota i-a crescut la 18.3%.

Adversara din sferturi, Costa Rica, era eliminata din calcule de catre Goldman Sachs la inceputul turneului final, primind 0%.

Acum, sansele au crescut usor, insa nu dramatic, pana la 0.7%. Argentina a primit 17.2% sanse de a fi campioana Mondiala, urmata de Germania, cu 12.1%.

Cei de la Goldman Sachs au anticipat inainte de Mondial ca Spania va avea probleme, fosta campioana mondiala primind o cota de 9.8%. Spania a parasit mondialul inca din Grupe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies