"Lasati Italia, eu am pierdut la Mondial. Trebuia sa il vand pe Balotelli pe 35 mil euro, dar acum nu-l mai vrea nimeni!" 

"Lasati Italia, eu am pierdut la Mondial. Trebuia sa il vand pe Balotelli pe 35 mil euro, dar acum nu-l mai vrea nimeni!" 

Cum a pierdut Silvio Berlusconi 35 de milioane de euro din cauza eliminarii Italiei de la Mondial.

Berlusconi a facut o declaratie spectaculoasa in Italia, anuntand ca Balotelli a fost aproape de un transfer de 35 de milioane de euro in aceasta vara.

Conform spuselor fostului prim ministru al Italiei, Balotelli urma sa ajunga "la un club important din Anglia" dupa campionatul mondial, "insa negocierile au inghetat", dupa eliminarea Italiei inca din Grupe.

Italia si Anglia au parasit mondialul din Brazilia, fiind depasite in Grupa de Uruguay si Costa Rica.

"Lasati Italia, eu am pierdut la Mondial, trebuia sa il vand pe Balotelli pe 35 de milioane de euro in Anglia, dar acum de ce l-ar lua?", a spus Berlusconi, conform Gazzetta dello Sport.

Berlusconi nu a vrut sa dea si numele clubului care era dispus sa plateasca 35 de milioane pentru atacantul lui Milan. In Anglia, Balotelli a mai jucat la Manchester City.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT