FIFA campionatul mondial 2014 CM 2014

Anunt fara precedent facut de FIFA! Experimentul de la CM al Cluburilor a avut succes! Inovatia care va fi folosita la Mondialul din Brazilia:

Sambata, LIVE Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul?
► 12:00 "Tokyo Killer" Ghita versus Zimmerman
► 22:00 Fratii Stoica, pentru centurile mondiale

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 19:19
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 19:48

Presedintele FIFA, Sepp Blatter, a anuntat ca folosirea spray-ului care impiedica jucatorii aflati in zid sa se apropie de locul de unde este executata lovitura a fost aprobata pentru Campionatul Mondial din 2014! Atunci cand o lovitura libera normal este acordata in apropierea careului advers, arbitrii vor da cu spray pe punctul unde se afla mingea si pana la locul unde trebuie sa stea zidul. Linia dispare de pe gazon in mai putin de un minut.

Blatter spune ca spray-ul creat in Brazilia si Argentina a fost primit bine la CM al Cluburilor din Maroc.

"Cred ca este o solutie foarte buna. Unii spun ca e necesar prea mult timp si eu am fost destul de sceptic la inceput dar toti arbitrii care au folosit acest sistem au fost foarte multumiti. Reprezentantii lui Bayern spun ca jucatorii pot acum sa execute o lovitura libera cu zidul la 9metri, in timp ce in campionat acesta se afla la 5metri. Il vom folosi si la Campionatul Mondial din Brazilia" a anuntat Blatter.

Spray-ul este folosit de cativa ani in Argentina si Brazilia unde s-a acceptat ca reprezinta o solutie pentru stoparea discutiilor in ceea ce priveste pozitionarea zidului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies