CM 2014

3 CLIPE MAGICE ale eroului care a rapus Barcelona si Italia! "NU ne e frica de nimeni!" Momentul emotionant de la final:

Cel mai bun om de pe teren la Italia 0-1 Uruguay a fost Diego Godin, cel care a marcat decisiv pentru calificarea in optimi a sud-americanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 12:00
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 11:52

Diego Godin a marcat un super gol cu Barcelona, in ultima etapa din Spania, reusita care a dus titlul pe Vicente Calderon. Lovitura de cap a jucatorului de la Atletico a insemnat un trofeu castigat chiar pe terenul adversarei.

Apoi a fost golul care a deschis scorul in finala Ligii, in fata lui Real Madrid, insa, pana la urma, echipa lui Ancelotti a triumfat.

EROU

Si daca mai era nevoie ca Diego Godin sa arate ca e intr-adevar decisiv, el a facut-o din nou! Reusita sa, tot cu capul, din minutul 81 al meciului cu Italia, a insemnat calificarea celor din Uruguay in optimile Cupei Mondiale intr-o grupa in care Anglia si Italia au fost eliminate.

"Din fericire am fost in stare sa dau niste goluri decisive in acest sezon, e minunat. Dar spun mereu ca trebuie sa faci tot ce-i mai bun pentru echipa si echipa va face tot ce poate pentru tine. Acest meci cu Italia este unul dintre acele jocuri care defineste o era. A fost o partida de vis pentru noi si am facut fericita o tara intreaga!", a spus Godin, citat de cei de la FIFA.com.

Godin are 100% procentaj de pase: a incercat 33 si i-au iesit 33 in meciul cu Italia: "Stiam ca vine si sansa noastra, am rezistat pana la final. Stim ca asa va fi, asa va iesi", a confirmat Godin.

POVESTEA GOLULUI

"L-am dat cu urechea si spatele, ceva rar", spune Godin, care confirma ca lovitura a fost una destul de norocoasa.

"Cand am sarit m-am trezit cu fata in directia opusa portii, asa ca am lovit mingea cum am putut", a mai spus Godin.

Diego Lugano e capitanul obisnuit al celor din Uruguay, insa la meciul cu Italia a fost accidentat si a lipsit. Asa ca Diego Godin a fost liderul din teren.

"Cand s-a terminat partida, Diego Lugano a venit la mine si mi-a spus ca merit, ca am jucat foarte bine si trebuia sa am eu onoarea de a califica echipa prin reusita din final. Sunt foarte mandru sa aud aceste cuvinte de la capitan, eu, chiar daca toata echipa a jucat excelent cu Italia", recunoaste, emotionat, Godin.

"Ne gandim la optimi, ii respectam pe toti, dar nu ne e frica de nimeni", spune fundasul de 28 de ani.

Modifică setările cookies