Torres revine in echipa Spaniei! "Trebuie sa castigam, sa castigam si sa castigam din nou!"

Autor: Sport.ro
Luni 21 Iunie 2010, 09:49

	Torres revine in echipa Spaniei! "Trebuie sa castigam, sa castigam si sa castigam din nou!"

Victoria e singura solutie! Spania joaca astazi cu Honduras intr-un meci cu emotii mari pentru oamenii lui Del Bosque. Inca o gafa ca meciul cu Elvetia si sunt eliminati de la Cupa Mondiala inca din grupa!

Spaniolii au insa un motiv de bucurie. Torres revine in prima echipa, dupa ce a fost rezerva in partida cu Elvetia. Del Bosque l-a pierdut insa pe Iniesta, care are probleme medicale.

"Trebuie sa castigam, sa castigam si sa castigam din nou!" e indemnul ziarului Marca pentru "Furia rosie" inaintea meciului cu Honduras, de la ora 21.30 LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

"Spania - Honduras e prima finala de la acest campionat mondial" scrie ziarul AS, care avertizeaza despre posibilitatea unui esec de proportii. "Nationala lui Del Bosque e obligata sa faca Tiki-Taka pe marginea unui vulcan" mai scriu spaniolii.

Titularizarea lui Fabregas ramane cel mai mare mister inaintea meciului cu Honduras. Del Bosque l-ar putea forta in prima repriza in speranta ca spaniolii vor reusi sa inscre devreme. Cel mai probabil insa, mijlocasul lui Arsenal va fi rezerva.

Echipa probabila a Spaniei: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Pique, Capdevilla - Bousquets, Xabi Alonso, David Silva, Xavi, Villa - Torres

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies