Maradona este noul selectioner al Argentinei!

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Octombrie 2008, 09:05
Diego Maradona a fost numit in functia de selectioner al Argentinei, a anuntat, marti fostul antrenor al acestei echipe, Carlos Bilardo, la finalul unei reuniuni cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona
"Voi lucra cu Diego, care va fi noul director tehnic al naţionalei", a spus Bilardo, care a precizat ca el va fi manager general si ca Maradona il va avea ca secund pe Pedro Troglio.

Maradona, capitanul Argentinei, castigatoare a Cupei Mondiale in 1986, cand Bilardo era selectioner, va implini joi 48 de ani. Omul care a facut istorie pentru nationala Argentinei, nu va uita niciodata ce s-a intamplat la Cupa Mondiala din 1990, cand Romania a terminat pentru prima oara la egalitate cu o campiona mondiala, 1-1, cu Argentina. Gabi Balint era jucatorul care  aducea egalarea pe stadionul din Napoli, dupa o faza creata de Hagi si continuata de Lupescu.

"In timpul discutiilor, s-a spus clar ca eu voi forma echipa. Il voi asculta pe Carlos Bilardo. El ma va ajuta, pentru ca nu poate fi lasat deoparte un om care stie atat de multe lucruri. Proiectul pe care Julio il are pentru nationala este acelasi cu cel al lui Bilardo si al meu. Munca mea va consta in a-i vedea pe jucatori si a-i alege pe cei mai buni dintre ei", a explicat Diego Maradona.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies