Alerta maxima in Africa de Sud: amenintari cu bomba la tragerea la sorti pentru CM 2010!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 16:41
Alerta maxima in Africa de Sud: amenintari cu bomba la tragerea la sorti pentru CM 2010!

Centrul de conferinte din Cape Town, unde vineri are loc tragerea la sorti pentru grupele de la Cupa Mondiala-2010, a fost inchis in jurul pranzului din cauza unei alarme false cu bomba!

"In jurul orei (10.45 GMT) un journalist strain le-a spus politistilor care controleaza accesul in centru ca are o bomba in rucsac. El a lasat rucsacul sa-i cada din mana si a incercat sa fuga", a declarat Vishnu Naidoo, purtatorul de cuvant al politiei sud-africane, care a refuzat sa ofere detalii despre nationalitatea jurnalistului sau daca acesta avea acreditare valabila pentru tragerea la sorti.

Centrul si imprejurimile acestuia au fost perchezitionate de politisti cu ajutorul cainilor. In rucsac se afla un aparat foto. Alte doua alerte false au fost declansate la aeroportul international din Cape Town de un individ "identificat si arestat". Cei doi risca pedepse cu inchisoarea.

Politia, armata si serviciile de securitate sunt in stare de alerta maxima pentru tragerea la sorti, unde sunt asteptate mai multe personalitati din lumea spectacolului, a politicii si fotbalului, intre care presedintele sud-african Jacob Zuma, actrita Charlize Theron sau fotbalistul David Beckham.

 

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT