Charlize Theron: "Este o onoare sa particip la tragerea la sorti pentru CM!"

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 13:12
Charlize Theron: "Este o onoare sa particip la tragerea la sorti pentru CM!"

Actrita sud-africana Charlize Theron, castigatoarea unui premiu Oscar in 2004, a declarat ca este onorata sa participe la tragerea la sorti pentru grupele Cupei Mondiale din Africa de Sud, din 2010, eveniment ce va avea loc vineri seara la Cape Town.

"Sunt mandra ca sunt sud-africana astazi. Cred ca orice sud-african este mandru in acest moment si sunt multumita ca traiesc aceasta perioada a istoriei noastre. Este un moment magic pentru noi toti, pentru aceasta tanara democratie si pentru toti cei care au muncit ca aceasta tara sa fie mai buna. Este o onoare pentru mine sa particip la aceasta tragere la sorti", a declarat, pentru site-ul fifa.com, Charlize Theron, care a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita, pentru filmul Monster.

Charlize Theron, in varsta de 34 de ani, este nascuta la Benoni, in apropiere de Johannesburg. Ea va participa la tragerea la sorti pentru grupele Cupei Mondiale, alaturi de alte celebritati, precum englezul David Beckham sau etiopianul Haile Gebreselassie, dublu campion olmpic (10.000 m) si detinator al recordului mondial la maraton.

 

Coronavirus România, bilanț 16 ianuarie. 3.218 cazuri noi și 66 de decese
BRAT

Modifică setările cookies