S-a lansat la Cupa Danone, iar acum da goluri in tricoul Fiorentinei! Ascensiunea lui Ianis Hagi de la cea mai importanta competitie dedicata copiilor la o echipa de Serie A

S-a lansat la Cupa Danone, iar acum da goluri in tricoul Fiorentinei! Ascensiunea lui Ianis Hagi de la cea mai importanta competitie dedicata copiilor la o echipa de Serie A

Ianis Hagi si-a inceput si el cariera la Cupa Danone. Vezi mai jos imagini cu Hagi Jr. din perioada in care dadea goluri in cea mai importanta competitie din lume dedicata copiilor.

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la debutul celei mai mari competitii dedicate copiilor de 10-12 ani, Cupa Natiunilor Danone urmand sa ia startul in acest an in tara marelui Zinedine Zidane - ambasadorul oficial al competitiei, Franta.

La turneul final vor participa 32 de echipe din tot atatea tari, Argentina, Brazilia, Franta, Germania ori Portugalia fiind nelipsite.

Romania va fi si ea reprezentanta la cea mai mare competitie internationala dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, Academia Hagi urmand sa mearga la Paris si sa bifeze cea de-a treia participare consecutiva, dupa ce a castigat faza nationala in luna mai, in finala cu Kinder Targu Mures.

Pentru micii fotbalisti ai Academiei Hagi, ca si pentru cei din celelalte 31 de tari, Cupa Natiunilor Danone reprezinta primul mare turneu major din viata lor, dar si cel care le poate determina traseul in viata, asa cum s-a intamplat de-a lungul anilor si cu alti jucatori deveniti intre timp cunoscuti in lume.

La Cupa Natiunilor Danone s-au lansat Giovani dos Santos, Phil Jones, Erik Lamela ori Alexandre Lacazette, dar si Ianis Hagi, cel care imbraca acum tricoul Fiorentinei.

Periplul lui Ianis Hagi in fotbal a inceput la Cupa Danone, apoi a continuat la echipa mare a Viitorului, iar din vara acestui an la Fiorentina.

VIDEO - Reportaj Sport ProTV cu micii jucatori ai Academiei, intre care si Ianis Hagi, jucand la Cupa Danone.

FOTO - Pe rand, Ianis Hagi a jucat la echipele de pusti ale Academiei, apoi la prima formatie a Viitorului, unde a fost numit si capitan, iar in final a ajuns la Fiorentina.

Copiii de acum ai Academiei vor si ei sa calce pe urmele lui Ianis Hagi, iar pentru a reusi vor incerca sa impresioneze la turneul final al Cupei Natiunilor Danone, care se va desfasura intre 13 si 16 octombrie. www.sport.ro te tine la curent cu tot ce se va intampla la turneul de la Paris. In categoria Campionii Viitorului ii poti cunoaste pe toti jucatorii echipei.

Cele 32 de tari participante la Cupa Natiunilor Danone 2016

Algeria, Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Egipt, Anglia, Franta, Germania, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Senegal, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Tunisia, Ucraina, Uruguay, Statele Unite

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies