Panica pentru Larisa Iordache dupa ce a castigat AURUL! Ce s-a intamplat cu medalia ei

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Mai 2014, 22:16

	Panica pentru Larisa Iordache dupa ce a castigat AURUL! Ce s-a intamplat cu medalia ei

Larisa Iordache a castigat astazi 3 medalii la Campionatul European de gimnastica de la Sofia

 

S-a temut ca-i va fi furata medalia

Obisnuita cu medaliile la gimnastica, Romania a avut mai mereu un lider al echipei care reusea sa o conduca pana la aur sau argint. In ultimii ani au fost Andreea Raducanu sau Catalina Ponor. Urmatoarea pe lista este, fara dubiu, Larisa Iordache.

La doar 18 ani, Larisa Iordache a castigat in acest weekend 4 medalii, 2 de aur (un la sol si una cu echipa), ajungand la un total de 13 medalii la competitiile majore de senioare. In doar 2 ani! A fost nevoie de multa munca, sacrificii si determinare.

Larisa a avut insa un mic moment de panica in timpul interviului de dupa cucerirea medaliei de aur la sol. Sportiva de 18 ani si-a dat seama ca a uitat in camera de hotel medalia de aur cucerita sambata alaturi de echipa Romaniei!

Colega si cea mai buna prietena a ei, Diana Bulimar, a linistit-o imediat: "Nu, nu ca am pus de ala pe usa, sa nu ne disturbe..." a spus aceasta razand.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. Prezență de 22,83 % la ora 15.00
BRAT