ZIUA DECISIVA | PSG afla astazi daca risca excluderea din UEFA Champions League! Real Madrid sta la panda pentru Mbappe si Neymar

ZIUA DECISIVA | PSG afla astazi daca risca excluderea din UEFA Champions League! Real Madrid sta la panda pentru Mbappe si Neymar

Paris Saint-Germain ar putea fi obligata sa renunte la una dintre vedete.

Conform Marca, Real Madrid se asteapta ca astazi sa fie anuntat de catre UEFA verdictul in ceea ce priveste incalcarea Fair-Play-ului Financiar de catre Paris Saint-Germain, lucru care ar forta-o pe campioana Frantei sa-l vanda pe unul dintre Neymar si Kylian Mbappe pentru a nu fi exclusa din acest sezon al UEFA Champions League.

"Nu sunt foarte optimist pentru ca UEFA aplica sanctiuni foarte mici. Insa trebuie mentionat ca La Liga a solicitat evaluarea situatiei financiare a celor de la PSG" a declarat Javier Tebas, presedintele LA Liga.

Verdictul trebuie anuntat pana la sfarsitul lunii insa cei de la Real pregatesc deja strategia. Cei de la Marca scriu insa ca Real nu va avea o abordare ofensiva pentru a nu strica relatiile bune cu cei de la PSG. Astfel, Real va face o oferta pentru Mbappe sau Neymar, in aceasta ordine, doar daca PSG va fi nevoita sa vanda.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies