Dispare A DOUA OARA! Cazul IREAL al unui club mare al Romaniei: ZERO bani in conturi, fara stadion, fara loc de antrenament

Autor: Sport.ro
Joi 23 August 2018, 18:59

	Dispare A DOUA OARA! Cazul IREAL al unui club mare al Romaniei: ZERO bani in conturi, fara stadion, fara loc de antrenament

Caz incredibil pentru unul dintre numele mari din fotbalul romanesc.

Farul Constanta e aproape sa dispara a doua oara in decurs de cativa ani. Clubul o duce de azi pe maine.

Presedintele Marcel Lica spuna ca Emanuela Gavrila, femeia de afaceri care anuntase ca va salva echipa, n-a semnat nici acum contractul de asociere. Echipa a supravietuit de la startul sezonului din B cu banii lui Gavrila, insa Lica lasa de inteles ca resursele s-au epuizat. Antrenorul Barbu e tentat sa renunte.

"E aceeasi stare de incertitudine la noi, aceeasi zbatere dupa un stadion pe care sa-l putem omologa, dupa un stadion unde sa joace juniorii, dupa un stadion pe care sa jucam meciurile de acasa. Astea sunt problemele pentru care ne zbatem zilnic si nu prea le dam de capat. A fost o intentie a antrenorului de a renunta. E o incertitudine a zilei de maine. Ne intreaba unde sa antreneze echipa, unde o sa jucam meciul urmator de acasa, tot in deplasare? Mai imbunatatim si noi putin lotul ca sa pot sa scot niste puncte? Sunt probleme grave", a spus presedintele Marcel Lica la Sport Total FM.

"Problema cea mare va fi zilele astea cand se apropie plata salariilor. Le-am promis celor care au venit ca dupa o luna isi vor primi salariile. Ma indoiesc ca acest lucru e posibil. Speram ca vor intelege, dar nu se intrevede nicio perspectiva"
, a mai spus Lica.

Recent, Ciprian Marica, cel care a cumparat brandul Farul, a anuntat ca-si face echipa noua in liga a 4-a. Clubul n-ar urma sa aiba nicio legatura cu cel creat de suporteri.

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies