„Făcea semne că ne va omorî!” Enzo Fernandez a dezvăluit disputa cu Kylian Mbappe din finala Mondialului 

kylian mbappe Argentina Enzo Fernandez Franta Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 22:54
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 22:56

Argentina a devenit campioană mondială pe 18 decembrie 2022, după ce s-a impus în finala cu Franța la loviturile de departajare. 

Naționala Argentinei a cucerit titlul mondial mult râvnit, după o finală spectaculoasă și totodată tensionată împotriva campioanei mondiale din 2018, Franța. Kylian Mbappe a fost cel care i-a făcut cel mai mult să sufere pe argentinieni, cu hat-trick-ul său marcat în timpul regulamentar. 

Atacantul francez a reușit să transforme și la loviturile de departajare, însă Emiliano Martinez a parat șuturile colegilor lui Mbappe. 

Enzo Fernandes a spus ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe 

Kylian Mbappe le-a dat „bătăi de cap” în special lui Enzo Fernandez și Cristian Romero. Cu primul a fost surprins având o dispută personală, în timp ce fundașul lui Tottenham a fost filmat în timp ce se bucura în fața atacantului după unul dintre golurile marcate de Leo Messi. 

La aproape un an de la finala Campionatului Mondial, Enzo Fernandez a vorbit despre ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe, dezvăluind că jucătorul francez era extrem de recalcitrant. 

„Îmi amintesc ce mi-a spus, lucruri din meci. Au fost faze pe care le-am sărbătorit, de parcă aveam ceva de împărțit și ne făcea semne că ne va omorî. Ne spunea că ei vor câștiga finala. 

S-a luat de mine, nu știu de ce. Și bine, am un soldat care să mă apere. Cuti (n.r. Cristian Romero) e nebun, da. Când am marcat s-a dus și a început să îi țipe în față”, a dezvăluit Enzo Fernandez conform tycsports.com

În luna ianuarie, întrebat despre răbufnirea sa în fața lui Kylian Mbappe, Romero a dezvăluit: „Mbappe l-a tratat foarte urât pe Enzo, tocmai ce înscrisese Leo și de aia am reacționat așa”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!